Lidt om sport og en god idrætsefterskole

Levring Efterskole fodbold

Sharing is caring!

I dag vil jeg skrive lidt om sport og en god idrætsefterskole i Jylland.

Sporten er fodbold og efterskolen er Levring Efterskole.

I de seneste par årtier har dansk fodbold været inde i en god udvikling og med stor fokus på talentudviklingen.

Det skyldes ikke mindst alle de sportscolleges og idrætefterskoler, som popper op. De fleste har stor succes og lange ventelister.

Efterskoler som f.eks. Levring Efterskole har ansat nogle yderst kompetente undervisere. Både til deres boglige undervisning og deres idrætslinier.

Der kan f.eks. nævnes navne som Poul Erik Andreasen og Thomas Røll. De har begge stor erfaring i fodboldverdenen. Det samme kan siges om Levrings andre linier også. Her går man efter danmarksmestre eller andre med stor erfaring.

Men på Levring Efterskole handler det ikke kun om sport og faglig læring. De går nemlig også rigtig meget op i venskaber og personlig udvikling. Det synes jeg personligt er virkelig godt og godt set at der er brug for den personlige udvikling også, så de unge kan komme styrket ud og kommer godt videre i deres liv som unge voksne.

Reklame: Når unger flytter hjemmefra, så har de brug for en hel stak nye underhyler eller trusser. Du finder de bedste og billigste hos Sloggi lagersalg på Underhyler.dk

Fodbold og andre sportslinier

Levrings fodboldline – og de andre sportslinier – tager ofte på ture til turneringer og til udlandet. Det er super god erfaring. Ikke bare rent sportsligt, men også det at komme ud og se andre kulture. F.eks. har de en helt unik fodboldkultur i Holland.

Når man som spiller og leder kommer hjem fra en fodboldtur til Holland, så kommer man hjem med en stor portion erfaring, energi, ny viden og ikke mindst en stor portion motivation. Motivation for at prøve nye ting af, men også til dansk fodbolds udvikling. Både rent sportsligt og organisatorisk.

Som sagt de har en fremragende fodboldkultur i Holland. En af grundene til at de skaber så mange store spillere med et så lille befolkningstal.

Levring Efterskole fodbold

Sharing is caring!