Hvordan spiller man bordfodbold?

Sharing is caring!

Lær hvordan du spiller bordfodbold

Bordfodbold synes i sin kerne som et ret simpelt og let koncept. Der er et bord med i alt 8 stænger med fodboldspillere monteret, som du skubber, trækker og drejer for at få fodboldspillerne til at sparke bolden i modstandernes mål. I virkeligheden er det kun et sandkorn ud af en hel sandkasse om bordfodbold. Og ligesom på en strand kan du bestemme, hvordan du vil bruge din tid på at udforske den. Vi forsøger at styrke dig med alle de ressourcer og oplysninger, der hjælper dig med at lære at spille bordfodbold meget hurtigere end hvis du skulle gøre det alene.

Sådan styrer du bordfodboldspillet

Vi her på siden kan lide at tænke på bordfodbold som sport, ikke bare et bordspil. Det er ikke som om du bare kan købe et bordfodbold, lære reglerne og derefter mestre spillet. Der er meget mere, der går ind i det og tager mange år at udvikle alle de rigtige mentale og fysiske færdigheder for at blive en professionel spiller. Jeg kan stadig huske efter at have spillet i 4 år og gik til min første turnering, min mund faldt til jorden på grund af nogle af spillernes færdighedsniveau. Det er en ekstremt vanskelig sport at beherske uden at have alle de nødvendige værktøjer omkring dig.

Et fodboldbord af god kvalitet – Det kræver et godt bord for at lære at mestre spillet. Nogle bordfodboldturneringer spilles med Tornado fodboldbord. Ved du hvilken type bordfodbold funktioner du leder efter?
Vælg et enkelt skud at mestre. Gode bordfodboldspillere har et enkelt skud. Forsøg ikke at være en stjerne på alle fodboldskud, fordi du vil aldrig mestre dem alle. Det mest populære skud er nok “slangeskud”.

Andre dygtige bordfodboldspillere – Vil du nogensinde være lige så god som dine modstandere og trænere? Hvis du tager et tæt kig, kan du bruge dine modstandere til at identificere og udnytte svagheder, som du skal lukke op i dit spil, og trænerne vil give dig de tips, du skal bruge for at få succes. Læne dig ikke tilbage og lad som om du er en god bordfodboldspiller og tro de andre kommer til dig. Den eneste måde at finde dygtige bordfodboldspillere på er, at gå til et lokal hotspot og start søgningen på Google.

Bordfodboldstrategier – Fodbold er lige så meget et mentalt spil som det er et fysisk spil. Vores bordfodboldstrategier er designet til, at gøre dig i stand til at tænke dig om, hvordan du behersker dit spil og om hvordan dine konkurrenter tænker.

Sharing is caring!