Gode tips om alt muligt til hverdagen

Planfadder

Sharing is caring!

Det skal ikke handle om sport i dag.

Det kommer til at handle lidt om, hvordan man kommer nemmere igennem den travle hverdag som mange af os har.

Vi presser mere og mere ind på de samme 24 timer. Vi stiller større og større krav til os selv. Vi skal have en karriere, både mand og kone. Vi skal have den perfekte familie med de perfekte børn. Vi må endelig heller ikke glemme, at udstille det det på de sociale medier, hvor det skal ser endnu mere perfekt ud. Så er der sport. Der skal dyrkes triathlon, løb, cykling, crossfit eller noget femte.

Jeg vil ikke fortælle Jer, at I skal ændre de vaner eller skære ned på ambitionerne. Men derimod hvordan I kan gøre dagen nemmere for Jer selv, plus måske skabe lidt økonomisk råderum eller ihvertfald overblik.

Stedet som kan hjælpe dig med gode tips

Der findes en blog, som hedder Gode-Tips.dk, den har en masse artikler om alt muligt. Lige fra tips til økonomien til hvordan du sparer på indgangsbilletterne til LEGOland og andre forlystelser.

På bloggen Gode-Tips.dk kan du også finde tips til, at spare penge på din tandlægeregning og andre ting i hverdagen, som enten tager din tid eller tager dine penge helt uden grund.

Bloggen har også lavet en kæmpe anmeldelse af en stor økonomi-app til både mobil og computer. Den er meget udførlig og kan bestemt anbefales at læse. Også at downloade app’en, som i øvrigt er helt gratis. Den kan give dig et super overblik over din økonomiske situation i hverdagen og hvor du skal sætte ind, hvis de nemt vil spare nogle penge.

Ingen sport i dag

Det var det for i dag. Ingenting sport, men mon ikke der snart kommer noget om kajakker, paddleboards eller lignende igen.

Som en afsluttende bemærkning, så har bloggen lige lavet en artikel om Planfadder. Den kan anbefales. For bare 2,5 kr om dagen kan du og en ven ændre verden for mange millioner børn. Det kan anbefales at læse den. Se den her.

Planfadder

Sharing is caring!